Køberrådgivning

Står du overfor at skulle købe bolig, og ønsker du en professionel part til at hjælpe dig igennem bolighandlens facetter, kan du med fordel benytte dig af Smilets Mægler. Med stor erfaring indenfor køberrådgivning kan vi hjælpe dig sikkert i mål, vi tilbyder både medbesigtigelse, hjælp til forhandling og grundig gennemgang af købsaftale og tilhørende dokumenter, rådgivning vedr. købsaftalens og dokumenternes indhold samt om køb af fast ejendom generelt, herunder udarbejdelse af et mødereferat, udarbejdelse af en godkendelsesskrivelse til sælger, opfølgning vedr. uafklarede forhold samt rådgivning herom, og opfølgning på opgaverne i forbindelse med handlens berigtigelse. Vi skræddersyer ethvert forløb individuelt til jer, for at give jer en tryg boligkøbsproces. 

100% UAFHÆNGIG MÆGLER

Smilets mægler en 100% uafhængig mægler og vi tilbyder dig kun det som du har brug for, for at sælge din bolig. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse i forbindelse med salg og køb af din bolig.

Vi vil gøre op med den traditionelle og forældede måde at drive ejendomsformidling. Vi er 100% uafhængig af banker og andre instanser, som påvirker objektiviteten i en mæglers rådgivning.

Vi vil giver dig de rette redskaber til at træffe en beslutning om at din bolig skal sælges gennem Smilets Mægler