VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Smilets Mægler er en 100% uafhængig ejendomsmægler, der er specialiseret i at sælge alle typer ejendomme i Aarhus kommune. Sebastian Frost-Larsen, der er grundlæggeren af Smilets Mægler, har mere end 5 års erfaring i branchen, og har gennemført mere end 250 hushandler. Han har oparbejdet en dyb kompetence inden for alle aspekter af ejendomshandel, herunder markedskendskab, salgspsykologi, juridisk rådgivning, korrespondance med advokater, sagsbehandling, markedsføring og køberrådgivning.

Smilets Mægler er et "lean" mæglerkoncept, der fokuserer på at give kunden den bedste service og kvalitet til en overkommelig pris. For at opretholde en høj kvalitet og service vil nogle af de mere papirtunge sagsgange blive udliciteret. Det betyder, at Smilets Mægler kan holde fuldt fokus på at finde den rigtige køber. Vi vil fokusere 100% på at levere den bedste service og rådgivning til både køber og sælger gennem hele salgsprocessen.

Bliv kontaktet
KONTAKT INFORMATION
100% UAFHÆNGIG MÆGLER

Smilets mægler en 100% uafhængig mægler og vi tilbyder dig kun det som du har brug for, for at sælge din bolig. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse i forbindelse med salg og køb af din bolig.

Vi vil gøre op med den traditionelle og forældede måde at drive ejendomsformidling. Vi er 100% uafhængig af banker og andre instanser, som påvirker objektiviteten i en mæglers rådgivning.

Vi vil giver dig de rette redskaber til at træffe en beslutning om at din bolig skal sælges gennem Smilets Mægler