Luk fuldskærm
Grenåvej 731 , 8541 Skødstrup
På Grenåvej 731 i Løgten ligger denne skønne villa, der nu kan blive jeres. Huset rummer 278 etagemeter, inklusiv en veldisponeret kælder, der fremstår i særdeles god stand. Boligen har blandt andet separat børne- og voksenafdeling samt et lækkert, nyt køkken-alrum. Fra køkkenet er der dejlig udsigt til Kalø Vig, og udsigten kan tillige nydes fra førstesalen og fra havens store terrasse.

Inden døre præsenterer hjemmet sig lyst og indbydende med flere velvalgte opdateringer. I 2019 er der eksempelvis lagt nyt egetræsparket i hele stueplan samt installeret gulvvarme.

Det førnævnte køkken er fra samme år, og Invita lægger navn til det stilrene design, der er udført med hvide elementer og massiv egetræsbordplade. Her er desuden integreret vinkøleskab og køkkenø med Corian-bordplade.

Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse med boligens stue, som har loft til kip og brændeovn. En elegant glaskarnap sørger for et flot lysindfald, og såvel her som fra køkken-alrummet er der udgang til terrassen.
Stueplanet indeholder herudover en fordelingsentré og et gæstetoilet, der også kom til i 2019.
Førstesalen udgøres af to separate afdelinger. Forældresektionen byder på et soveværelse og et badeværelse, mens børneafsnittet inkluderer to værelser, hvoraf det ene har egen altan.
Kælderen giver jer yderligere to brugbare rum samt et ekstra badeværelse og et bryggers. Etagen huser også ejendommens store garage, hvis port er fra 2020/2021.

Havens terrasse er fra 2018, og her kan I nyde solen og udsigten til vandet.

Fra adressen er der cirka 300 meter til de gode indkøbsmuligheder på torvet, hvor I også finder busforbindelse og letbane. Gåturen til Skødstrup Skole tager blot fem minutter, og børnene kan spadsere dertil uden at skulle krydse nogle veje. Løgten ligger små 20 minutters kørsel fra Aarhus, så I har ligeledes let adgang til byens tilbud.
LÆS MERE

Information om boligen

Bolig 166 m2
Kælder 112 m2
Antal rum 5
Etager 3
Garage 47
Grund 1120 m2
Sagsnummer 2023007
Type Villa
Opført 1952
Energimærke
Hent dokumenter
Bestil fremvisning

KONTAKT SMILETS MÆGLER

Sebastian Frost-Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

53 62 45 66

sfl@smiletsmaegler.dk

Bliv ringet op

Lad os tage en snak om dine behov og ønsker