Luk fuldskærm
Kantorparken 2 3. mf., 8240 Risskov
I det attraktive Kantorparken i Vejlby, lidt uden for Risskov, finder du denne fine etværelses lejlighed. Her venter den perfekte studielejlighed til førstegangskøberen, der ønsker at bo tæt på uddannelsesmuligheder og søger et godt alternativ til en dyr lejebolig i Aarhus. Som ekstra bonus er der kort afstand til hverdagens behov. Lejligheden er også velegnet til udlejning. Velkommen til Kantorparken 2, 3. Mf.

Lejligheden er placeret på tredje sal, helt øverst i en stilren ejendom fra 1970 med elevator i opgangen. Langs boligkomplekset strækker velholdte, grønne fællesarealer sig, hvor du om sommeren kan nyde solens varme. Derudover har du adgang til en fælles vaskekælder og cykelskur.

Din nye bolig har en fornuftig rumfordeling, hvor du får kombineret stue og soveværelse i åben forbindelse med et lille, men praktisk køkken, der rummer alt, du skal bruge til madlavningen. Dertil kan du se frem til flotte, massive bøgetræsgulve og et dejligt lysindfald fra det brede vinduesparti med udsigt til det grønne område nedenfor lejligheden. Her er der desuden en sydvendt altan.

Lejligheden har gode indretningsmuligheder, og du kan fint indrette det åbne opholdsmiljø med både seng og spisebord, uden at det føles for presset. Boligen indeholder også et badeværelse med bruser samt en entré med indbygget skab til opbevaring.

Du bosætter dig centralt i byen med blot fem km til Aarhus centrum og med Mollerup Skov lige om hjørnet, hvor du kan tage en frisk løbetur i rolige omgivelser. Dertil er der gåafstand til Handelsgymnasiet, VIA University College samt hurtige busforbindelser videre mod centrum, mens cyklen bringer dig til indkøb og Skejby Centret på fire minutter.
LÆS MERE

Information om boligen

Bolig 30 m2
Antal rum 1
Etager 0
Sagsnummer 2023016
Type Ejerlejlighed
Opført 1970
Energimærke
Hent dokumenter
Bestil fremvisning

KONTAKT SMILETS MÆGLER

Sebastian Frost-Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

53 62 45 66

sfl@smiletsmaegler.dk

Bliv ringet op

Lad os tage en snak om dine behov og ønsker