Luk fuldskærm Solgt
Rørvangen 1 , 8520 Lystrup
Med nærhed til både skole, letbane og indkøb kan I se frem til en god beliggenhed i Lystrup med denne energioptimerede etplansvilla fra 2023. Huset byder blandt andet på nyt tag, vinduer og gulvvarme overalt. Indretningen er stilren med gennemgående materialer. Ude har I glæde af en terrasse og en stor garage på 50 m2.

I bosætter jer i et roligt kvarter med gåafstand til daginstitution, indkøb og letbane, mens cyklen hurtigt fragter børnene til Lystrup Skole. Sønderskov ligger tæt ved, og så tager det omkring et kvarter i bil til Aarhus centrum. Endelig er motorvejen let tilgængelig.

Huset har genvex, blødgøringsanlæg, og så er der efterisoleret i både loft og vægge. Indenfor bemærker I det smukke sildebensgulv i massiv eg, som binder husets mange rum sammen, og så er atmosfæren fantastisk - særligt i opholdsmiljøet med stue og køkken-alrum i ét. Ovenlysvinduer og markante vinduespartier sikrer et behageligt lysindfald, og så skaber de mørke akustikpaneler i det kipførte loft en fin kontrast i stuesektionen.

Køkkenet emmer af elegance med hvide, grebsfrie elementer toppet af Corian-bordplader, og så er her både en Quooker og lækre, indbyggede hårde hvidevarer såsom en kaffemaskine. Om aftenen kan I også nyde en veltempereret forfriskning fra vinkøleskabet. I den ene ende af huset finder I forældreafdelingen med et soveværelse, der har adgang til et stort badeværelse, der som en ekstra detalje har et fritstående badekar foran de blå vægkakler i sildebensmønster. Grohe-armaturet er også videreført i det andet nydelige badeværelse i børneafdelingen med tre værelser.

Om sommeren kan I slappe af på den solrige terrasse med sorte fliser på 90X90, der fortsætter rundt om hele huset og i indkørslen. Her er der wifi til garagens port,
LÆS MERE

Information om boligen

Bolig 165 m2
Antal rum 5
Etager 0
Grund 860 m2
Garage 50 m2
Sagsnummer 2023001
Type Villa
Opført 1972
Energimærke

KONTAKT SMILETS MÆGLER

Sebastian Frost-Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

53 62 45 66

sfl@smiletsmaegler.dk

Bliv ringet op

Lad os tage en snak om dine behov og ønsker